Andries “il Pescatore”

 
 

In Tiel begon het verhaal van Andries de Visser als Mechanical Engineer bij Kocken Industrieovenbouw B.V.

Andries de Visser, een toegewijde Mechanical Engineer bij Kocken Industrieovenbouw B.V. Andries is een professional met een passie voor technologie en een onstilbare nieuwsgierigheid naar de werking van machines. Met een diploma in werktuigbouwkunde op zak en jarenlange ervaring in de mechanische engineering, heeft hij zijn roeping gevonden in de wereld van industriële ovens en warmtebehandelingstechnologieën.

Andries is een man van precisie en detail. Hij heeft een scherp oog voor het ontwerpen en optimaliseren van complexe ovensystemen, en zijn vaardigheden hebben bijgedragen aan het succes van talloze projecten. 

Andries pre-Kocken
 
Wat Andries onderscheidt, is zijn vermogen om theoretische concepten om te zetten in praktische realiteit. Hij combineert zijn diepgaande technische kennis met creatief denken en innovatie om oplossingen te vinden voor zelfs de meest complexe technische vraagstukken. Zijn werk draagt bij aan de efficiëntie, precisie en betrouwbaarheid van de ovens die Kocken Industrieovenbouw B.V. levert aan klanten wereldwijd.

Kortom, Andries de Visser is niet alleen een Mechanical Engineer; hij is een bekwame visionair in de wereld van industriële ovens, wiens toewijding aan zijn vak en zijn streven naar uitmuntendheid bijdragen aan het succes van Kocken Industrieovenbouw B.V. en de industrie als geheel.

Andries, bijgenaamd “il Pescatore,” draagt deze eretitel vanwege zijn bijzondere band met Italië en zijn passie voor vissen. Hoewel hij geen Italiaan is van geboorte, heeft hij een diepgaande liefde ontwikkeld voor de prachtige Italiaanse cultuur en het betoverende landschap, met name de schilderachtige kuststreken. Een echte trans-Italiaan!

Andries besloot om zijn liefde voor Italië en de zee te eren door zichzelf “il Pescatore” te noemen, wat in het Italiaans “de visser” betekent. Het is een bijnaam die zijn diepe waardering voor de zee en zijn bewondering voor de Italiaanse visserijtradities weerspiegelt.

Variaties

Ovens zijn er in allerlei maten, vormen en uitvoeringen. Echter is er van Andries maar één!

 

Meet and greet

Benieuwd naar hoe Andries in het echt is? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden voor een meet and greet.

Vriendelijk zijn 87%
Mechanical engineering 93%
Plannen 52%
Bijdehand 99%
Chicken wings eten op vrijdag 30%
Zo goed is Andries:
4.5/5
Andries is
lief
awesome
stoer
uitdagend
vastberaden
romantisch
strak
!
0
Aantal successen