Huisvesting van Kocken Industrieovenbouw B.V. omstreeks 1986

Huisvesting van Kocken Industrieovenbouw B.V. heden

Over ons

Meer dan 80 jaar ervaring

In de industrie

Warmtebehandelingen op maat

Kocken Industrieovenbouw B.V. levert al meer dan 80 jaar maatwerkoplossingen aan bedrijven overal ter wereld.

Begonnen in een schuurtje in hartje Utrecht met de bouw van oventjes voor glas-in-lood kunstenaars, maar al snel doorgegroeid naar de bouw van ovens voor de industrie. Na een verhuizing van de productie naar een groter pand in Cothen uiteindelijk gesitueerd op het bedrijventerrein Latenstein in Tiel.

Begin negentiger jaren is het huidige pand betrokken aan de Polderweg, en is het bedrijf verder uitgegroeid tot een ovenbouwer met een breed scala aan klanten in alle takken van de industrie; van laboratoria en ingenieursbureau’s tot machinefabrieken en vliegtuigbouwers.

Kocken Industrieovenbouw B.V. ontwerp ovens en apparatuur dat volledig afgestemd is op de eisen en wensen van de klant. De oorsprong is echter ook nooit uit het oog verloren; met een assortiment ovens voor de creatieve industrie zijn originele “Kocken Ovens” ook te vinden op veel scholen, in ateliers en bij particulieren.

Wanneer u op zoek bent naar een praktische oplossing voor uw productieproces, groot of klein, of u heeft een uitdaging op het gebied van warmtebehandeling van producten; Kocken Industrieovenbouw B.V. ontwerpt en bouwt de oven die u zoekt.