Halffabricaten

Kocken Industrieovenbouw B.V. produceert voor meerdere klanten elk jaar honderden zogenoemde halffabricaten. Deze halffabricaten zijn geen complete ovens, maar een “tussenproduct”. Dit is een component dat door klanten wordt gebruikt als onderdeel in hun eigen eindproduct. Onder halffabricaten vallen bijvoorbeeld kleine oven-gerelateerde componenten, zoals thermokoppels en verwarmingselementen. Samengestelde producten zoals kant-en-klare moffels, verwarmingsmodules en volledig aangesloten en bekabelde besturingsunits kunnen ook worden gerealiseerd.

Dankzij duidelijke afspraken, kan Kocken Industrieovenbouw B.V. halffabricaten voor haar klanten op voorraad houden. Op vooraf geplande data of na vastgestelde perioden kunnen we steeds een nieuwe zending leveren. Uiteraard is op afroep ook vrijwel direct te leveren. Deze manier van werken zorgt ervoor dat Kocken Industrieovenbouw B.V. doet waar zij goed in is en kan de klant zich zorgeloos richten op de eigen productie. Door dit efficiënte voorraadbeheer en leveringsproces kunnen klanten vertrouwen op een continue toevoer van hoogwaardige halffabricaten, waardoor hun productieproces soepel kan verlopen zonder onderbrekingen of vertragingen.

Moffels in verschillende afmetingen

Moffels

Veel voorkomende halffabricaten zijn moffels; vast isolatiemateriaal met daarin het thermokoppel en verwarmingselement verwerkt. In sommige gevallen worden de moffels voorzien van een (roestvast) stalen frame om het geheel stevig vast te zetten of een eenvoudige behuizing om de moffel te beschermen. De moffels worden voorzien van de benodigde elektrische aansluitingen en kunnen hierdoor eenvoudig door de klant in het eindproduct ingebouwd worden.

Besturingsunits

Elektrische halffabricaten

Ook voor seriematig werk binnen ovenbesturingen kunt u met een gerust hart bij Kocken Industrieovenbouw B.V. terecht. Voor zowel de elektrische engineering, de stroomschema’s, de bekabeling, de behuizing en de daadwerkelijke productie heeft Kocken Industrieovenbouw B.V. ervaren technici in dienst om u zo goed mogelijk te assisteren, zodat de klant zich ook hierbij volledig op het eindproduct kan richten.

Op maat gemaakt

Benieuwd naar wat de beste oplossing voor uw product is? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.